четвер, 11 квітня 2013 р.


Торт "Чорна магія"
  
Інгредієнти:

Яйця курячі 2 шт, кефір 1 склянка,олія рослинна 70 гр, цукор 2 літри, борошно пшеничне 1 склянка, какао 100 гр, сіль 1 ч. ложка, сода 2 ч. ложки, розпушувач 1 ч. ложка.

Спосіб приготування:
Попередньо розігріти духовку до 200 °С. У мисці змішати цукор, борошно, какао, соду (не гасити), розпушувач і сіль. Додати яйця, сметану, чашку звареного міцної кави, масло і ваніль. Збивати до отримання однорідної маси. Тісто вилити в підготовлену змащену форму. Випікати 30−35 хвилин, готовність перевірити дерев'яною паличкою. Торт дістати, трохи остудити і розрізати на дві половинки.

Шоколадна глазур: вершкове масло розтопити, додати какао. Потім всипати цукрову пудру, молоко і чайну ложку ванільного екстракту. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додати невелику кількість молока, якщо глазур вийшла густою. 80 гр вершкового масла,100 гр какао, 200 гр цукрової пудри, 100 мл молока, 1 чайна ложка ванільного екстракту. Коржі і боковушки торта рясно змастити шоколадною глазур'ю. Поставити на 3−4 години в холодильник.

Немає коментарів:

Дописати коментар